modern nation-state maandeeq union NU2011 EX-SOMALIE

modern nation-state maandeeq union NU2011 EX-SOMALIE
SAB END SAMAALE

A long way to go for peace

A long way to go for peace
somalia

HIDO IYO DHAQAN

HIDO IYO DHAQAN

Pageviews vorige maand

maandeeq leiden

zondag 30 oktober 2011

Dick Drayer zegt:!!!!!!!!! Mark Rutte is een intellectuele racist


"Mark Rutte is een intellectuele racist". Dit zegt Helmin Wiels, partijleider van één van de drie coalitiegenoten in het nieuwe kabinet van premier Schotte. De voorman van Pueblo Soberano constateert dat met de 'racist Wilders er dus twee interessante gasten in het Nederlandse kabinet zitten'.

“Wilders staat nu terecht voor het aanzetten tot haat en discriminatie”, aldus Wiels. In mei 2007 oordeelde de rechtbank van Haarlem al dat Mark Rutte gemeenten heeft aangezet tot rassendiscriminatie. Rutte was destijds staatssecretaris van Sociale Zaken en had gemeenten opdracht gegeven om Somaliërs extra te controleren in verband met bijstandsfraude.

Het racisme van Rutte is, volgens Wiels, een weerspiegeling van de middenklasse en intellectuelen in Nederland, die hij vertegenwoordigt. Net als dat van de PVV, die de onderkant van de Nederlandse samenleving vertegenwoordigt.

Sheldry Osepa
De woorden van Helmin Wiels staan haaks op het optreden van coalitiegenoot Sheldry Osepa. De nieuwe gevolmachtigde minister in Den Haag gaf aan dat hij de eerste weken van zijn verblijf in Nederland wil gebruiken om te luisteren en mensen met respect wil aanhoren.

Volgens Wiels is het logisch dat Osepa nu beleefd is: “Hij is diplomaat, een soort ambassadeur. Ik geef hem drie maanden en dan zal hij een heel andere taal spreken. Osepa zal als gevolmachtigd minister in de Koninkrijksministerraad moeten zitten. De onmacht die hij zal voelen, als jonge professional zal van hem een ander mens maken.”

Geen opmerkingen: